Om matskolen
 Nye Merkeforskrifter for uembalert mat
 Din hverdag
 Generelt om Matallergier
 Faktaark
 Oppskrifter
 Råvarer og tips
 Spørsmål og svar
 Kurs på Matskolen
 Andre Linker til nettsteder
 Her er vi
 Aktuelt
Kontakt oss
Mobil 92089029 eller
mobil 92287146
post@matskolen.no
 
 Julegodt ! Filvedlegg: 
 

Odense overtrekksmarsipan uten egg og mandler

(sukker, aprikoskjerne, glukosesirup, E-420, stabilisator E-401, konserveringsmiddel E202, farge E-160a. Kan inneholde spor av mandler) Selges av Idun industrier og hos Inger Anne hos Prima på Byåsen (ved den Videregående Skolen)

Panda lakris

( sirup, hvetemel, glukose-fruktosesirup, lakrisekstrakt, melasse, fargestoff, aroma - ikke tilsatt salt eller konserveringsmidler, inneholder kun 0,4 % fett).

Nidar Laban Seigmenn

( sukker, vann, glykosesirup, gelatin, invertsukker, sorbitol, eplesyre, E471, fargestoff og aromaer)

Malaco Truly splashy

Glukosesirup, sukker, stabiliseringsmiddel, gelatin, fruktjuice fra pære, drue, melkesyre, vegetabilsk olje, aromaer, fargestoff, overflatebehandlingsmiddel)

Malaco Truly Juicy

(Sukker, bulkmiddel, glukosesirup, fortykningsmiddel, vann, maisstivelse, invertsukkersirup, gelatin, fruktjuice (appelsin, pære, eple, banan, ananas, fersken, kirsebær, jordbær, solbær, bringebær, blåbære, citronsyre, salmiakk, vegetabilsk olje, lakrisekstrakt, fargestoffer, salt, overflatebehandling)

Malaco Truly Black

(Sukker, glukosesirup, stabiliseringsmiddel, modifisert stivelse, gelatin, lakrisekstrakt, glukose-fruktosesirup, salmiakk, vegetabilsk olje, aromaer, overflatebehandling)

Sjokolade fra PALS – callebaut små ”mokkabønner

(Mørk sjokolade 53.8 %, kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator, soyalecithin, naturlig vanilje)- kan inneholde spor av melk.

Sætre Bokstavkjeks

(Sammalt hvete, sukker, vegetabilsk olje, hvetemel, kostfiber fra cikoriarot, sirup, salt, natron, aromaer (toffee og vanillin), soyalecithin)

Sætres pepperkaker i boks

(Hvetemel, sukker, sirup, vegetabilsk olje, krydder – kanel, ingefær, nellik, hevemidler – natron og hornsalt, soyalecithin)

Semper pepperkaker – naturlig fri for gluten

(Vegetabilsk margarin, vann, salt, E471, citronsyre, aromaemne, A og D vitamin, sirup, farinsukker, rismel, maisstivelse, potetmel, potetstivelse, salt, bakepulver og E401, E412, E440, E464)

After Eight fra Nestle (minst 48 %kakao)

(Peppermyntedekket krem med mørk sjokolade

Sukker, sjokolade, vanillin, glukosesirup, peppermynteolje, citronsyre, invertase – kan inneholde spor av melkeprotein).

Mokkabønner fra Nidar

(Sukker, kakaomasse, kakaosmør, tørrmelk, kaffe, sojalecithin, salt og aroma – kan inneholde spor av nøtter og mandler)


Adobe Reader

Matskolen©2005