Om matskolen
 Nye Merkeforskrifter for uembalert mat
 Din hverdag
 Generelt om Matallergier
 Faktaark
 Oppskrifter
 Råvarer og tips
 Spørsmål og svar
 Kurs på Matskolen
 Andre Linker til nettsteder
 Her er vi
 Aktuelt
Kontakt oss
Mobil 92089029 eller
mobil 92287146
post@matskolen.no
 
  Filvedlegg: 
helga 15- 17 september var nærmere 200 små og store samlet til famileseminar på Dovrefjell Hotell.
Et utvalg av de beste på kompetanse innenfor astma, allergi og mat kunne gi tilhørerne god innføring og svar på gode , og vanskelig spørsmål innenfor sine områder.
 
Famileseminaret på Dovre, denne gang det 19 de på rad, ga tilhørene god innføring i hvordan man kan leve et godt liv med astma og allergier.
 
Matskolen var en del av dette, og serverte sammen med Hotellets kjøkken ledelse mange gode måltider for gjestene. Høydepunktet var banketten på Lørdag kveld hvor en 3 retters festmeny ble godt motatt. Menyen var semmensatt og tilberedt slik at alle kunne spise måltidet. Med andre ord uten allergi triggere.
 
 
 
 
 
 
Kokkene Tor og Svein Magnus, her med god hjelp av hotellets ene Lærling  ,
trancherte oksefilet til gjestene på banketten.
 
 
 
 
 
 
Stasjonsundervisning med spørsmål - og svar

Adobe Reader

Matskolen©2005