Om matskolen
 Nye Merkeforskrifter for uembalert mat
 Din hverdag
 Generelt om Matallergier
 Faktaark
 Oppskrifter
 Råvarer og tips
 Spørsmål og svar
 Kurs på Matskolen
 Andre Linker til nettsteder
 Her er vi
 Aktuelt
Kontakt oss
Mobil 92089029 eller
mobil 92287146
post@matskolen.no
 
 SFO på kurs ! Filvedlegg: 
Den 6 Februar ble det gjennomført matskolekurs for SFO ansatte som tidligere ikke har gått matskolen. Kurset tok for seg alt fra hva mat allergier er, råvarekunnskap og ikke minst praktisk matlaging.
Presentasjon av råvarer
 
13 aktive deltakere fikk god innsikt i de utfordringene som kan dukke opp når et barn i SFO / Barnehage har matvareallergi.
Hva skal vi lage da ?
 
Deltakerne fikk også gjennom praktisk kjøkken "tjeneste" prøvd seg på å lage retter med smak - selv om det var uten de vanlige allergiproduktene som egg, melk, nøtter, fisk etc.
 
Konsentrasjon - og nøye vekt !

Adobe Reader

Matskolen©2005