Matskolekurs
Den 21 og 28  mars vil det bli gjennomført ordinært matskolekurs for de som tidligere ikke har gått matskolen. Kurset vil ta for seg alt fra hva mat allergier er, råvarekunnskap og ikke minst praktisk matlaging.

Kurset er totalt på ca 10 timer fordelt på disse to tirsdagene.

Oppstart den 21 mars er kl 17.30 og stedet er ved Matakademiet hvor Matskolen benytter kjøkken og Møtefasiliteter. Vi fortsetter så videre den 28 mars også da med oppstart kl 17.30.

Vi oppfordrer foreldre, besteforeldre eller andre som har eller er i kontakt med matallergikere. Kurset er populært og ledes av Matskolens kokker Brit Randi og Svein Magnus.

Kurset er del finansiert og vil koste kr. 450.- for medlemmer av NAAF og kr. 750.- for ikke medlemmer. Dette inkluderer alt fra kursledelse, råvarer , mat begge kvelder samt oppskrifts samling. Så her får du mye for pengene.

Meld deg på snarets  via e post post@matskolen.no eller pr telefon 72 89 22 90. Du kan også ta kontakt direkte med NAAF Sør Trøndelag fylkeslag.

Med matfaglig hilsen
Svein Magnus Gjønvik